İNOVASYON

1995 - 2000
Başlangıç Poliüretan terimini ülkemizde daha da yaygınlaştırmak için araştırmalar yaparak Poliüretan spor direksiyon üretimi ile sektöre giriş yaptık. Kendi makinelerimizi üretmek için çalışmalara bu yıllarda başladık.



2000 - 2005
İlk Makinemiz İlk Alçak Basınç makinemezi üretmeye ve pazarlamaya başladık. Sektörden gelen olumlu tepkiler ve makinemize olan ilgi bizi konu hakkında kendimizi daha da geliştirip, yeni teknolojileri üretimde kullanmaya teşvik etti ve yeni düşünceler ve tasamlar için temeller oluşmaya başladı.


2005 - 2010
Sektörün istekleri doğrultusunda alçak basınç makinelerden daha yeni teknoloji olan yüksek basınç makinelere geçiş konusunda çalışmalar yapmaya başladık. 2009 yılında ilk yüksek basınç makinemizi üreterek bu makineyi yurt dışına satma şansını elde ederek global piyasadaki yerimizi almış olduk.



2010 - 2020
Bu süre zarfında hem alçak basınç hem yüksek basınç makinelerimi geliştirerek farklı sektörler için kullanılabilir hale getirdik. Farklı hammedeler için isteğe özel makineler imal edebilecek bilgi ve tecrübe birikimini bu süreç içinde edinerek şuanda Alçak ve Yüksek basınç makinelerde toplamda 8 adet farklı model ve ekipmanlarını kendi fabrikamızda üretir hale geldik. Bununla kalmayarak, makinelerde kullanılan ana ve opsiyonel parçaların da (Döküm ünitesi, yön valfi, flowmetre) üretimini ve satışını kendimiz yapmaya başladık. 3 kıta ve 11 ülkede makinelerimizin çalışıyor olması konuya verdiğimiz önemin en önemli göstergelerindendir. Bundan sonra da sektörden gelen istekler doğrultusunda yeni üretimler ve teknolojik ekipmanlar firmamız bünyesinde geliştirilerek görücüye sunulmaya devam edecektir.
 
POLİÜRETAN ÜRÜNLER